»Kun et spørgsmål om tid, før CDK4/6-hæmmere bliver en del af standardtilbuddet« Overlæge Erik Hugger Jakobsen vurderer, at ribociclib hurtigt vil blive godkendt og indført som en del af standardtilbuddet til hormonreceptorpositiv, HER2-negativ brystkræft.

»Det er så overbevisende resultater, at jeg ikke kan forestille mig andet, end at denne gruppe af stoffer vil blive en del af standardbehandlingen til postmenopausale kvinder med hormonreceptorpositiv, HER2-negativ fremskreden brystkræft i løbet af relativt kort tid,« siger overlæge Erik Hugger Jakobsen fra Sygehus Lillebælt i Vejle over en telefonforbindelse hjemme fra Jylland. Han er ikke med på ESMO, men har været med i arbejdet med MONALEESA-protokollerne og er medforfatter på det studie, der leverede data til den ene...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.