Tre lovende lægemidler vækker opsigt på ASCO 2023 På den årlige kongres for American Society of Clinical Oncology blev der præsenteret resultater fra studier med tre lægemidler, der har potentialet til at ændre behandlingen af forskellige former for kræft.

Nivolumab i første linje til patienter med Hodgkins lymfom reducerer risikoen for sygdomsprogression og død sammenlignet med behandling med brentuximab. Vores mål med dette studie har været at harmonisere behandlingen af Hodgkins lymfom på tværs af alle aldersgrupper, hvilket i sandhed har været et unikt udfald Læge Francisco Herrera fra City of Hope i Duarte, Californien Det var konklusionen på et af de store studier, der er blevet præsenteret på årets kongres for American Society of Clinical Oncology (ASCO). Immuncheckpointhæmmeren...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.