Charlotte Suppli Ulrik er professor i medicinske lungesygdomme ved Københavns Universitet og overlæge på Lungemedicinsk Afdeling, Hvidovre Hospital. Hun forsker bl.a. i udredning og behandling af svær astma.

Professor: Gode perspektiver i nyt antistof til astmapatienter uden solidt alternativ Overlæge og professor Charlotte Suppli Ulrik ser gode perspektiver i det svensk-britiske firma AstraZenecas antistofbehandling tezepelumab til patienter med såkaldt non T2-astma.

En særlig undergruppe af patienter med svær astma – patienter med såkaldt non T2-astma – vil ifølge en af landets førende astmaforskere have stor gavn af AstraZenecas nye antistof tezepelumab. Tezepelumab fik i slutningen af september sin endelige godkendelse af EU-kommissionen, og medlemslandene kan nu tage lægemidlet, som AstraZeneca har udviklet i samarbejde med Amgen, i brug. Ifølge Charlotte Suppli Ulrik, der er overlæge og professor på Lungemedicinsk Afdeling på Hvidovre Hospital, har tezepelumab i AstraZenecas kliniske forsøg vist effekt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.