Foto: Jesper Balleby

Læger dumper forslag om tilskud til KOL-medicin Lægemiddelstyrelsen kommer til at trodse alle lægefaglige anbefalinger for KOL-behandling, hvis styrelsen vedtager det nuværende udspil til en ændring af medicintilskud for KOL– og astmamedicin..

Lægemiddelstyrelsen bør skrive det nuværende udspil til ændring af medicintilskud for KOL- og astmaområdet om, hvis det skal være spiseligt for lægerne. Det mener overlæge Anders Løkke fra lungemedicinsk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Han hovedansvarlig for at skrive et høringssvar fra Dansk Lungemedicinsk Selskab om udspillet til de nye medicintilskudsregler. Udspillet er sendt i høring lige før sommerferien, og Lægemiddelstyrelsen lægger på baggrund af en anbefaling fra medicintilskudsnævnet op til, at lægerne skal bruge langtidsvirkende beta-2-agonister (LABA) som førstevalgsbehandling til...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.