Foto: Jesper Balleby

Forslag om tilskud til KOL og astma-midler splitter læger Mens DSAM forholder sig positivt til Medicintilskudsnævnets forslag om fremtidig tilskud til KOL og astma-lægemidler, er Dansk Selskab for Lungemedicin kritisk.

Hos Dansk Selskab for Almen Medicin giver det god mening, at Medicintilskudsnævnet i sit forslag til fremtidig tilskudsstaus for lægemidler for astma og KOL vil klausulere tilskuddet til gruppen af langtidsvirkende muskarin antagonister (LAMA), som er dyrere end den anden gruppe af medicin, der anvendes i behandlingen, langtidsvirkende beta-2-atagonister (LABA). Det vurderer formanden for DSAM, Anders Beich. »I de grupper vi typisk behandler i almen praksis er det svært at finde forskel i effektivitet mellem LAMA og LABA. Den ene...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.