Foreninger: Lægemiddelstyrelsen bør afvente nye guidelines for KOL- og astma-behandling For at undgå unødvendige medicinskift og forvirring hos patienterne opfordrer Apotekerforeningen og Astma-Allergi Danmark til, at Lægemiddelstyrelsen udskyder ændringer i medicintilskud for KOL- og astma-behandling, til de nye nationale og internationale guidelines ligger klar.

Det vil koste patienterne unødvendig forvirring og potentielt skadelige medicinskift, hvis Lægemiddelstyrelsen ændrer tilskud for KOL- og astma-midler på nuværende tidspunkt. Det mener Apotekerforeningen og patientforeningen Astma-Allergi Danmark, som har sendt høringsvar ind i forbindelsen med Lægemiddelstyrelsens bebudede revurdering af tilskud for KOL- og astma-området. Både nationalt og internationalt er der nye guidelines på vej for KOL-behandling, og indtil de ligger klar, bør Lægemiddelstyrelsen vente med at træffe en endelig afgørelse, mener de to foreninger. På grund af pris ønsker...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.