Birgitte Stephensen
Birgitte Stephensen, som er administrerende vicedirektør (executive vice president), chef for den juridiske afdeling (chief legal officer) og site lead for Genmab i Danmark, har arbejdet i selskabet i mere end to årtier.Foto: Tuala Hjernø.

Fra en håndfuld medarbejdere til over 2.000: Genmab fejrer 25-års-jubilæum De seneste 25 år har Genmab både haft kriser og succeser. Efter finanskrisen begyndte selskabet at rykke lidt mod afgrunden, men særligt et antistof blev et vendepunkt. I dag udvider Genmab sit fokus til bl.a. immunologi og har flere AI-projekter i støbeskeen, fortæller Birgitte Stephensen, adm. vicedirektør.

Det var i slutningen af februar tilbage i 1999, at Genmab blev grundlagt. Det begyndte som et lille startup-biotekfirma i København med blot en håndfuld medarbejdere. Målet var at udvikle behandlinger til kræft og andre alvorlige sygdomme baseret på antistoffer. 25 år senere har selskabet nu flere tusind ansatte, haft både op- og nedture og flere behandlinger på markedet. »Vi har i løbet af de seneste 25 år fået otte produkter på markedet, som indeholder vores innovation, og vi har...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.