Universitet vil bringe forskere tættere på industrien Københavns Universitet lancerer et nyt karriereprogram, der skal sikre, at forskningsresultater hurtigere bliver omsat til klinisk praksis og udnyttet i medicinalindustrien.

Fra næste forår kan unge forskere med en ph.d.-grad eller lignende inden for det sundhedsvidenskabelige felt modtage undervisning i tværfaglige forsknings- og samarbejdsdiscipliner. Københavns Universitet ønsker at bringe forskernes viden fra laboratorierne tættere på hospitalerne og industrien, og lancerer derfor karriereprogrammet »BRIDGE – Translational Excellence Programme« til efteråret. Det meddeler Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet i en pressemeddelelse. Programmet skal give de unge forskere viden og kundskaber inden for translationel medicin, der går ud på at omsætte grundforskning til...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.