Universitet vil bringe forskere tættere på industrien Københavns Universitet lancerer et nyt karriereprogram, der skal sikre, at forskningsresultater hurtigere bliver omsat til klinisk praksis og udnyttet i medicinalindustrien.

Fra næste forår kan unge forskere med en ph.d.-grad eller lignende inden for det sundhedsvidenskabelige felt modtage undervisning i tværfaglige forsknings- og samarbejdsdiscipliner. Københavns Universitet ønsker at bringe forskernes viden fra laboratorierne tættere på hospitalerne og industrien, og lancerer derfor karriereprogrammet »BRIDGE – Translational Excellence Programme« til efteråret. Det meddeler Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet i en pressemeddelelse. Programmet skal give de unge forskere viden og kundskaber inden for translationel medicin, der går ud på at omsætte grundforskning til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind