Leo-direktør om kæmpebevilling: Nu er vi ligesom i gang
Jesper Mailind, direktør for Leo Fondet, fortæller, at uddelingen af de 400 mio. kr. til et nyt forskningscenter på Københavns Universitet er et udtryk for fondens nye strategi om at uddele flere penge samlet set og fokusere dem på få områder og modtagere.Foto: Leo Fondet

Leo-direktør om kæmpebevilling: Nu er vi ligesom i gang En uddeling på 400 mio. kr. til Københavns Universitet fra Leo Fondet, der ejer Leo Pharma, markerer begyndelsen på en ny tid, hvor fonden vil dele flere penge ud, særligt til større projekter, siger fondsdirektør.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.