Foto: Natacha Petersen

Danmark og Norge indgår aftale om fælles indkøb af medicin Første skridt til et fælles nordisk udbud af lægemidler blev taget i dag, da den danske og norske sundhedsminister underskrev en fælles medicinaftale. Det skal føre til billigere medicin.

Danmark og Norge indgår aftale om et fælles nordisk udbud af udvalgte lægemidler for at sikre forsyningssikkerheden i de to lande og nedbringe medicinpriserne. Det skete i dag, hvor sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) sammen med Norges Helseminister Bent Høie (Høyre) underskrev en intentionsaftale om at lave et fælles udbudsmarked for de to lande. »I dag underskriver vi den her aftale mellem Danmark og Norge på hele lægemiddelområdet i forhold til at lave fælles prisforhandlinger og sikre, at vi på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.