Bypass og stent giver samme overlevelse over 10 år I hollandsk studie begyndte overlevelseskurverne for patienterne af divergere efter ét år, men selv efter ti år var der ikke signifikant forskel mellem at have fået den ene eller den anden behandling.

Bypassoperation og koronær medicinfrigivende stent giver patienter med koronararterie-sygdom den samme sandsynlighed for overlevelse over 10 år. Det viser et nyt studie, der netop er offentliggjort på den årlige kongres for European Society of Cardiology (ESC), som i disse dage løber af stablen i Paris. Studiet er det første store studie til at undersøge forskelle i fordele og ulemper for patienter med koronararterie-sygdom, som har fået indsat en medicinfrigivende stent eller fået en bypassoperation. 1.800 patienter blev i studiet vilkårligt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.