Patienter dropper hjertemedicinen efter hjerteoperation Kontinuerlig behandling med statiner, RAAS-hæmmer og blodpladehæmmere er essentielt for overlevelsen på den lange bane efter en bypassoperation, viser svensk studie.

Ny svensk forskning, der netop er blevet præsenteret på den årlige kongres for European Society of Cardiology, viser, at brugen af forebyggende medicin til hjertepatienter er høj umiddelbart efter en hjerteoperation, men derefter daler brugen signifikant over tid. Det sker, på trods af at mange af lægemidlerne reducerer risikoen for dødsfald. »Vores studie viser, at kontinuerlig behandling med statiner, RAAS-hæmmer og blodpladehæmmere er essentielt for overlevelsen på den lange bane efter en bypassoperation. Det observerede fald i brugen af disse...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.