Foto: Niels-Bjørn Albinus

Langtidsdata styrker resultater fra DANAMI-2 Det banebrydende danske DANAMI-2 studies resultater bekræftes i langtidsdata, som underbygger PCI’s styrke over for blodpropopløsende behandling til patienter med akutte blodpropper. Data er i dag blevet præsenteret på ESC af medicinstuderende Pernille Gro Thrane.

PARIS (Dagens Pharma) – Præsentationen af data for 16 års opfølgning på det banebrydende danske DANAMI-2-studie bekræfter, at STEMI-patienter, der får lavet primær PCI frem for blodpropopløsende behandling, har en vedvarende og signifikant lavere risiko for hjertedød eller ny blodprop i hjertet. Langtidsdata viser, at primær PCI gav en absolut risikoreduktion for hjertedød over en 16 års opfølgningsperiode på 4,4 pct., hvilket er første gang, at en enkelt studie har været i stand til at demonstrere denne fordel. Medicinstuderende Pernille...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.