Ny mulig behandling til diabetikere som har fået ballonudvidelse Ticagrelor reducerer risiko for dødsfald, slagtilfælde og hjertesvigt efter ballonudvidelse blandt patienter med diabetes.

Lægemidlet ticagrelor reducerer risikoen for dødsfald, hjertesvigt og slagtilfælde blandt diabetespatienter, som tidligere har fået en ballonudvidelse. Det viser ny forskning, der netop er blevet præsenteret på den årlige kongres for European Society of Cardiology (ESC), som i disse dage bliver afholdt i Paris. I en pressemeddelelse fortæller forskeren bag det nye forskningsresultat, som også er blevet præsenteret i det videnskabelige tidsskrift The Lancet, professor Philippe Gabriel Steg fra Hospital Bichat, Paris: »Behandling med ticagrelor og aspiriner øger også risikoen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.