Til den kommende høring om Medicinrådet vil formanden for LVS og flere andre aktører bakke op om Danske Regioners ønske om fremover at vurdere lægemidler på baggrund af QALYs.

Åben høring om Medicinrådet vil kredse om QALY Kvalitetsjusterede leveår - QALY - har længe været ude i et politisk stormvejr, men ser ud til at blive inviteret ind i varmen til den kommende åbne høring om Medicinrådet. 

Kvalitetsjusterede leveår – QALY – er et oplagt værktøj til systematisk at lette Medicinrådets tunge sagsgange. Det mener flere af de aktører fra lægefaglige selskaber, patientforeninger, lægemiddelindustri og sundhedsøkonomi, som Sundheds- og Ældreudvalget har inviteret til at holde oplæg på den åbne høring om Medicinrådet d. 23. oktober. Høringen skal først og fremmest finde svar på, hvordan Medicinrådets tunge arbejdsgange kan ensartes og lettes i et forsøg på at mindske den meget store arbejdsbelastning rådets medlemmer – især klinikerne –...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.