Foto: Jesper Balleby

Efter kritik af lang sagsbehandlingstid: Nu svarer Medicinrådet tilbage Medicinrådet oplyser, at det er deres »ambition at holde sagsbehandlingstiden så kort som muligt resten af året«. Men foreløbig ligger den gennemsnitlige sagsbehandlingstid for i år altså over den maksimale frist på 12 uger.

»Det er vores ambition at holde sagsbehandlingstiden så kort som muligt resten af året.« Det skriver Jørgen Schøler Kristensen, formand for Medicinerrådet, i en mail til Dagens Pharma, som kommentar på de lange sagsbehandlingstider i Medicinrådet. Svaret kommer efter Dagens Pharma på baggrund af et dataudtræk fra Medicinrådet skrev, at Rådet i flere tilfælde har sagsbehandlingstider langt over 100 dage siden 1. januar 2019. Den maksimale sagsbehandlingstid for anbefalinger af nye lægemidler og indikationsudvidelser i Medicinrådet er 12 uger eller...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.