Rikke Søgaard, der er nyt medlem af Medicinrådet, har gennem mange år undervist i prioritering på uddannelser som medicin, farmakologi, økonomi og folkesundhedsvidenskab.

Nyt medlem af Medicinrådet: »Transparens giver legitimitet« Professor i sundhedsøkonomi Rikke Søgaard er nyt medlem af Medicinrådet, der nu tæller to sundhedsøkonomer. Hun har i sin lange karriere fokuseret på prioritering i sundhedsvæsenet og vægter transparens højt, når det kommer til at prioritere i ressourcer.

Medicinrådet har skaleret op og udpeget endnu en professor i sundhedsøkonomi til at sidde med i rådet, der nu tæller to sundhedsøkonomer. Det nye medlem er Rikke Søgaard, som er professor ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet. Hun har en lang forskerkarriere bag sig og har i sit arbejde fokuseret på netop prioritering i sundhedsvæsenet. Derudover har hun eksempelvis undervist i sundhedsøkonomisk evaluering på både Syddansk Universitet og Aarhus Universitet. »Jeg er stolt og beæret over, at rådet har valgt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.