15 vil være Lægemiddelstyrelsens chef for medicinvurdering Torsdag udløb ansøgningsfristen for at søge stillingen som chef for styrelsens nyoprettede enhed for Medicinsk Evaluering og Biostatistik.

Lægemiddelstyrelsen har modtaget 15 ansøgninger til stillingen som chef for den nyoprettede enhed for Medicinsk Evaluering og Biostatistik, der samler de lægelige ressourcer inden for områderne godkendelse og lægemiddelsikkerhed. Det oplyser Lægemiddelstyrelsen til Dagens Pharma, efter ansøgningsfristen udløb torsdag, 27. oktober. »Vi er rigtig godt tilfredse med ansøgerfeltet, og der er nogle gode kandidater i mellem,« siger direktør Thomas Senderovitz. Den kommende enhedschef skal lede 13 læger, heraf seks overlæger, der sidder internt i kontorerne på Islands Brygge. Hertil kommer 21...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.