USA godkender Darzalex til førstelinje­behandling af myelomatose Professor Torben Plesner forventer, at den amerikanske godkendelse af kræftmidlet Darzalex som førstelinjebehandling af patienter med nydiagnosticeret knoglemarvskræft vil bane vejen for en tilsvarende europæisk godkendelse inden for kort tid.

Den amerikanske lægemiddelstyrelse FDA har godkendt lægemidlet Darzalex (daratumumab) til førstelinjebehandling af patienter med nydiagnosticeret knoglemarvskræft, og det vil formodentlig bane vej for en snarlig europæisk godkendelse af daratumumab til førstelinjebehandling af myelomatose. Det mener professor i hæmatologi ved Syddansk Universitet Torben Plesner, der er overlæge og specialeansvarlig på hæmatologisk afdeling på Vejle Sygehus. »Det er i særklasse solide fase 3-data, som peger på en halvering af risikoen for sygdomsprogression eller død, der ligger til grund for den amerikanske godkendelse....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.