Ny kombination af medicin anbefales til behandling af knoglemarvskræft Dansk Myelomatose Studie Gruppe har netop udsendt opdaterede retningslinjer for diagnostik og behandling af myelomatose. Trestofbehandling fremhæves til patienter, der ikke er kandidater til højdosis kemoterapi med stamcellestøtte.

Dansk Myelomatose Studie Gruppe (DMSG) har netop udsendt nye retningslinjer for diagnostik og behandling af myelomatose. DMSG’s retningslinjer er udfærdiget af et udvalg under DMSG, og har inden offentliggørelsen været i høring på samtlige hæmatologiske afdelinger i Danmark. Af de nye retningslinjer fremgår det bl.a., at kombinationsbehandling med Velcade, Revlimid og Dexamethason er på vej til at blive førstelinjebehandling til de myelomatosepatienter, der ikke er egnet til højdosis kemoterapi med stamcellestøtte. Median alderen ved diagnosetidspunktet er ca. 70 år, og dette...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind