Amgen-middel mod myelomatose skuffer Lægemiddel Kyprolis til behandling af myelomatose viser sig ikke at være bedre til at bremse sygdomsprogression sammenlignet med Velcade. Det får forventningerne til salget af Kyprolis til at dykke.

Nydiagnosticerede myelomatose-patienter i behandling med midlet Kyprolis (carfilzomib) fra lægemiddelvirksomheden Amgen oplever ikke en reduceret sygdomsprogression sammenlignet med patienter i behandling med det ældre middel Velcade (bortezomib) fra Takeda Pharmaceutical. Det oplyser Amgen i en pressemeddelelse på baggrund af data fra head-to-head-studiet CLARION, hvor Kyprolis således ikke nåede det primære endemål. Head-to-head-studiet har involveret en gruppe myelomatose-patienter, som endnu tidligere er blevet behandlet for deres sygdom. Patienterne blev randomiseret til Kyprolis eller Velcade sammen med kemomidlet melphalan og det immunsuppreserende middel Prednisolon. Resultaterne af studiet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind