Torben Plesner

Plesner: Effekten af daratumumab varer ved Daratumumabs gode effekt på myelomatose er ikke er forbigående, viser flere nye follow up-data præsenteret på ASH. Den holder sig godt. Og nu begynder der også at komme tegn til, at den generelle overlevelse begynder at manifestere sig.

Torben Plessner er tilfreds. Professoren og overlægen fra hæmatologisk afdeling på Vejle Sygehus beskriver dette års ASH som et slaraffenland af nye landvindinger med masser af inspiration at hente til nye forskningsprojekter. Endnu engang har ASH mindet ham om, at vidensniveauet inden for hans eget felt – myelomatose – for øjeblikket udvikler sig eksponentielt, og at man som forsker har gode chancer for at vokse med det, hvis man er villig til at åbne op for omverdenen og har mod på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.