Jan van de Winkel

FDA udvider indikation for Darzalex mod myelomatose Amerikanere med recidiverende eller refraktær myelomatose, som har modtaget mindst én tidligere behandling, kan fremover behandles med Darzalex (daratumumab) i kombination med lenalidomid og dexamethason.

De amerikanske sundhedsmyndigheder FDA har godkendt Darzalex (daratumumab) i kombination med lenalidomid og dexamethason, eller i kombination med bortezomib og dexamethason til behandling af recidiverende eller refraktær myelomatose hos patienter, som har modtaget mindst én tidligere behandling. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt af producenten Genmab. »Dette er en glædelig dag for patienter med myelomatose i USA, som nu vil få mulighed for at modtage Darzalex på et tidligere tidspunkt i behandlingen af deres sygdom,« udtaler Jan van de Winkel, ph.d., adm....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind