Amgros-aftale skaber polemik blandt hæmatologer
Lægemidlet Darzalex

Amgros-aftale skaber polemik blandt hæmatologer Dansk Hæmatologisk Selskab kritiserer, at Amgros' rabataftale om Daratumumab betinger prisreduktion med at firmaet skal have udleveret forbrugsdata for hver enkelt patient.

Amgros har forhandlet en rabataftale på plads for kræftmidlet Darzalex (Daratumumab), som har skabt røre i Dansk Hæmatologisk Selskab. I sin seneste årsberetning kritiserer selskabet Amgros for at have indgået en aftale, der betinger en rabat med, at lægemiddelproducenten Janssen modtager forbrugsdata fra landets hæmatologiske afdelinger i form af køn, initialer og alder for den behandlede patient samt datoer for hver brugt dosis. »Uanset at disse data anonymiseres, inden de tilgår det pågældende firma, har bestyrelsen gjort indsigelse mod denne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind