Godkendelse af alzheimersmiddel og RSV-vaccine kan føre til millardforretninger
Hvis Lundbecks lægemiddel Rexulti bliver godkendt i klinisk fase 3-forsøg til behandling af Alzheimers, kan det blive en milliardforretning for den danske lægemiddelproducent, spår aktieanalytiker.Foto: Lundbeck

Godkendelse af alzheimersmiddel og RSV-vaccine kan føre til millardforretninger Senior aktieanalytiker Søren Løntoft Hansen er i denne uges Dagens Pharma på jagt i de danske lægemiddelproducenters pipelines. I sidste og tredje artikel af føljetonen kommer han i dag med sit bud på tre potentielle milliardforretninger, hvis lægemidlerne går igennem senstadieforsøg.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.