Gert-Thinggard-Svendsen
Tillid er baseret på erfaring, og man kan kun øge tilliden gennem positive erfaringer. I tillidsregnskabet er det derfor et stort plus for lægemiddelindustrien at man er med til at udvikle vacciner, som kan gøre en ende på COVID-pandemien, forklarer professor Gert Tinggaard Svendsen, der forsker i tillid.Foto: Privat

Lægemiddelindustrien nyder godt af danskernes tårnhøje tillid Danskerne er verdensmestre i tillid, og det nyder også lægemiddelindustrien godt af, siger professor, der forsker i tillid. Det gælder især på et tidspunkt, hvor millioner af danskere skal vaccineres med rekordfart.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.