Fedmemiddel, COVID-19-vaccine og kræftbehandling kan blive kommende danske salgssucceser Senior aktieanalytiker Søren Løntoft Hansen venter spændt på de sidste kliniske data fra forsøg med lægemidler, som kan komme til at sende milliarder i retning af danske medicinalselskaber og den danske statskasse.

Det danske elite-aktieindeks råder over nogle af verdens mest succesfulde medicinalselskaber lige nu og her. I anden artikel af føljetonen om kommende succeser fra den danske lægemiddelindustri, ser Dagens Pharma nærmere på tre danske lægemidler, som har et stort potentiale. De seneste mange år har de danske lægemiddelproducenter sendt det ene storsælgende lægemiddel efter det andet på markedet, og det ser ifølge senior aktieanalytiker Søren Løntoft Hansen fra Sydbank ikke ud til, at det kommer til at stoppe lige foreløbigt....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.