Højdepunkter fra sommerens store amerikanske Alzheimers-kongres Sommeren har budt på årets store Alzheimerskongres for Alzheimer’s Association, og her er højdepunkterne blandt flere end 4.000 spritnye forskningsresultater.

9.500 forskere fra hele verden var 31. juli til 4. august samlet i San Diego for at deltage i årets store kongres for forskning i demens og Alzheimers i regi af Alzheimer’s Association. I alt blev det til præsentation af 4.000 nye forskningsresultater inden for den basale biologi bag hjernens aldring, risikofaktorer for udvikling af demenssygdomme, og hvordan man kan behandle sygdommene og bedst tage vare på dem, for hvem hukommelsen svigter. Arrangørerne bag kongressen har selv fremhævet en håndfuld...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.