Tre nye anbefalinger fra Medicinrådet og en godkendt protokol for behandlingsvejledning ved leddegigt På dets seneste møde kom Medicinrådet med nye anbefalinger vedrørende to kræftmidler og et middel mod multipel sklerose. Derudover var rådet klar med en ny protokol for udarbejdning af en behandlingsvejledning til personer med kronisk leddegigt.

Medicinrådet har taget fat på det nye år, og efter det 64. rådsmøde, der fandt sted onsdag i sidste uge, kommer rådet med tre nye anbefalinger vedrørende medicin samt en godkendt protokol. Første anbefaling drejer sig om det oprindeligt Genmab-udviklede lægemiddel ofatumumab til behandling af attakvis multipel sklerose. Her anbefaler Medicinrådet midlet til personer med høj sygdomsaktivitet. I gennemgangen af fordele og ulemper ved brug af ofatumumab til patientgruppen har Medicinrådet blandt andet vurderet, at lægemidlet har samme forhold mellem...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind