Peter Meldgaard
Det undrer Peter Meldgaard, overlæge på Onkologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, at behandlingen af kræftmidlet pembrolizumab trækker ud i Medicinrådet på grund af COVID-19.Foto: Jesper Balleby

Sagen burde være upåvirket af COVID-19: Alligevel skrider behandlingen i Medicinrådet De lange sagsbehandlingstider i Medicinrådet vokser yderligere under corona-krisen. Ny sag viser, at sagsbehandlingen også vokser inden for områder, der ikke bør være påvirket af COVID-19. »Drønfrustrerende« mener kræftlæge.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind