Foto: Simon Byrial Fischel, AU.

Samme gigtsygdom kan kræve forskellig behandling Ny forskning viser, at to patienter med samme gigtsygdom kan have brug for forskellig medicin. Opdagelsen er et skridt på vejen mod skræddersyet behandling.

Selvom to gigtpatienter har den samme diagnose, kan den medicinske behandling, de har behov for, være vidt forskellig, viser ny forskning fra Aarhus Universitet. Opdagelsen er et skridt på vejen mod en mere skræddersyet gigtbehandling, siger Tue Wenzel Kragstrup, læge og ph.d. fra Institut for Biomedicin ved Aarhus Universitet og ansat ved Afdeling for Led og Bindevævssygdomme, Aarhus Universitetshospital, som står bag studiet: »Jeg synes, det er et væsentligt fund, som peger i retning af den vej, vi skal gå....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind