Medicinrådet kommer med nye anbefalinger til livmoderhalskræft og gigt Der er kommet nye anbefalinger fra Medicinrådet på sygdomsområder som livmoderhalskræft og gigt. Rådet er desuden kommet med en ny lægemiddelrekommandation for migræne.

På sit første møde efter sommerferien er Medicinrådet kommet med fire nye anbefalinger og en lægemiddelrekommandation. Den amerikanske virksomhed MSD har fået en anbefaling fra rådet til at anvende lægemidlet Keytruda til at behandle uhelbredelig livmoderhalskræft. Rådet anbefaler, at Keytruda bliver brugt i kombination med kemoterapi (med eller uden indholdsstoffet bevacizumab). Virksomheden Vifor Pharma Nordiska AB har derimod ikke fået anbefalet sit lægemiddel Tavneos. Rådet afviste at anbefale Tavneos som en tillægsbehandling til rituximab eller cyclophosphamid til at behandle blandt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.