RADS inkluderer nye lægemidler i hepatitis C-vejledning Fagudvalget for behandling af hepatitis C har opdateret sit baggrundsnotat med to nye behandlinger.

To nye behandlinger er blevet inkluderet i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicins (RADS) behandlingsvejledning, der eksisterer indenfor behandling af hepatitis C. Det siger fagudvalgsformand, professor og overlæge Henrik Nielsen. Det drejer sig om Epclusa (sofosbuvir/velpatasvir) fra Gilead samt Zepatier (elbasvir/grazoprevir) fra Merck. »Firmaet bag sidstnæsvnte har vist nogle produktionsforsinkelser, der er årsag til, at det ikke er tilgængeligt på apoteket lige nu. Men i RADS har vi haft adgang til relevant dokumentation og ment, at selvom det ikke findes nu,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.