RADS inkluderer nye lægemidler i hepatitis C-vejledning Fagudvalget for behandling af hepatitis C har opdateret sit baggrundsnotat med to nye behandlinger.

To nye behandlinger er blevet inkluderet i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicins (RADS) behandlingsvejledning, der eksisterer indenfor behandling af hepatitis C. Det siger fagudvalgsformand, professor og overlæge Henrik Nielsen. Det drejer sig om Epclusa (sofosbuvir/velpatasvir) fra Gilead samt Zepatier (elbasvir/grazoprevir) fra Merck. »Firmaet bag sidstnæsvnte har vist nogle produktionsforsinkelser, der er årsag til, at det ikke er tilgængeligt på apoteket lige nu. Men i RADS har vi haft adgang til relevant dokumentation og ment, at selvom det ikke findes nu,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind