Foto: Per Morten Abrahamsen

Medicinrådet har stadig løse ender Usikkerhederne omkring det kommende Medicinråds arbejdsmetoder må løses med tiden, lød det fra formandsduoen, da Dagens Medicin onsdag afholdt konference om om emnet.

Godt tre uger før Medicinrådet overtager ansvaret fra Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) og Koordineringsrådet for Ibrugtagning af Sygehusmedicin (KRIS) er der stadig mange usikkerheder omkring rådets kommende arbejde. Det fremgik af Dagens Medicins konference onsdag om Medicinrådets syv principper, hvor de kommende formænd Jørgen Schøler Kristensen og Steen Werner Hansen besvarede flere spørgsmål med variationer af ‘det må vi se på, når Medicinrådet er i gang’. Usikkerhederne skyldes blandt andet, at Danmark ikke tidligere har arbejdet med en model for økonomisk prioritering...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.