RADS opdaterer vejledning med tre nye lægemidler Fagudvalget for myelomatose i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin har tilføjet tre nye lægemidler til behandling af myelomatose i den seneste opdatering af baggrundsnotatet.

Lovende resultater i en række studier er årsag til, at fagudvalget vedrørende myelomatose under Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) på det seneste møde har opdateret baggrundsnotatet med tre nye lægemidler, Kyprolis (carfilzomib), Darzalex (daratumumab) og Empliciti (elotuzumab). Det siger formanden for fagudvalget, overlæge og klinisk lektor, Niels Frost Andersen: »Grunden til opdateringen er, at EMA har godkendt carfilzomib, daratumuab og elotuzumab til myelomatose patienter, der har tilbagefald af deres sygdom. Det, der ligger til grund for opdateringen med carfilzomib og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.