Hepatitis C-præparater er blevet op til ti gange billigere Nye priser på en række lægemidler mod hepatitis C medfører betydligt lavere priser. De nye priser er op til ti gange lavere sammenlignet med 2015.

Hepatitis C-patienter landet over kan med god grund sende en julehilsen til Amgros i år. Medicinindkøberen formåede nemlig tidligere i år at forhandle en ny prissætning på plads for de ellers meget dyre lægemidler til at behandle sygdommen. Og med de nye priser besluttede Medicinrådet, at alle patienter med hepatitis C nu skulle tilbydes behandling. Noget der tidligere var blevet afvist grundet de høje priser på præparaterne. Hverken de nye eller tidligere priser er offentligt tilgængelige, men Sundhedsstyrelsen skrev i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.