Hepatitis-rekommendation ventes i dag Medicinrådet skal i dag tage stilling til en lægemiddelrekommendation for kronisk hepatitis C på basis af et udbud, som Amgros har gennemført.

Når dagens møde i Medicinrådet i eftermiddag er overstået, vil der efter alt at dømme ligge en lægemiddelrekommendation for kronisk hepatitis C klar. Rekommendationen skal følge op på en behandlingsvejledning, rådet godkendte umiddelbart før sommeren, og et udbud Amgros har gennemført henover sommeren. I behandlingsvejledningen anbefaler Medicinrådet en række lægemidler, der vurderes at have en lige god effekt på patienterne. Opgaven for Amgros har været at skaffe de bedst mulige tilbud på præparaterne, og på den baggrund skal Medicinrådet så...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.