Retten forbyder salg af Sanofi-hjertemiddel i USA Retten i Delaware har nedlagt forbud mod brug af Sanofi og Regeneron Pharmaceuticals hjertemiddel Praluent i USA. De to firmaer agter at anke dommen.

U.S. district-retten i den amerikanske delstat Delaware har nedlagt forbud mod markedsføring, salg og fremstilling af PCSK9-hæmmeren Praluent (alirocumab), der produceres af firmaerne Sanofi og Regeneron Pharmaceuticals. Det skriver Sanofi i en pressemeddelelse Forbuddet er en konsekvens af, at de to firmaer, ifølge retten i Delaware, har overtrådt to patenter, som firmaet Amgen har på PCSK9-hæmmeren Repatha (evolocumab). I pressemeddelelsen oplyses det, at Sanofi agter at anke dommen, da firmaet ikke mener, at Amgens patentkrav er valide. »Vi vil med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.