Primær investigator for ODYSSEY: Kommende data for alirocumab vil gøre det svært at være skeptisk Patrick Moriarty, der står i spidsen for ODYSSEY-studiet, er optimistisk med hensyn til PCSK9-hæmmernes fremtid.

ROM (Dagens Pharma) – Lægemiddelmyndighederne i Europa og i USA har med rette indtaget en konservativ og tilbageholdende indstilling til at åbne op for anvendelsen af den nye gruppe af kolesterolsænkende lægemidler, de såkaldte PCSK9-hæmmere som Praluent (alirocumab) og Repatha (evolcumab). Det mener Patrick Moriarty, direktør for aterosklerose- og ldl-apheresecentret på University of Kansas Medical Center, og ikke mindst primær investigator på det store ODYSSEY-studie med Sanofi-Regenerons alirocumab. PCSK9-hæmmerne har ganske vist i de kliniske studier demonstreret deres evne til at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.