PCSK-9 hæmmere reducerer risiko for alvorlig hjertesygdom og død Detaljerede resultater fra længe ventet studie af PCSK-9 hæmmeren Repatha præsenteres på den amerikanske hjertekongres ACC til marts.

Præsentationer på American College of Cardiology 17.-19. marts kan måske blive det gennembrud for brugen af de såkaldte PCSK-9 hæmmere, som producenterne Amgen med Repatha og Sanofi med Praluent har håbet på. De to lægemidler kom på markedet i Europa i efteråret 2015, godkendt til behandling af bl.a. patienter med familiær hyperkolesterolæmi eller patienter, der ikke kunne få behandlet deres LDL-kolesterol tilstrækkelig langt ned med den maksimalt tolererede dosis statin. Ingen af de midler opnåede generelt klausuleret tilskud, og anvendelsen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind