Foto: Joachim Rode

Lif: Danmark skal være foregangsland for nye avancerede terapier Nye terapier som gen- og celleterapi er ikke produkter, der uden videre kan hives ned fra hylderne. De kræver nye arbejdsformer i sundhedsvæsenet, og derfor skal vi allerede nu forberede et andet setup, skriver Ida Sofie Jensen, koncernchef i Lif.

Hvis mennesker med øjensygdommen LCA (RPE65-relateret nethindedystrofi) ikke bliver hjulpet i tide, er de blinde, inden de fylder 40 år. Vi har først og fremmest brug for en ny ambitiøs national strategi for avancerede terapier – f.eks. som del af en ny strategi for personlig medicin Men heldigvis er der nu udviklet en ny avanceret behandling, der kan bevare patienternes syn. Lægemidlet i behandlingen er et konkret eksempel på en slags avanceret medicin – eller terapi – som vi kommer...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.