Internationale højdepunkter på EHA 2021 EHA er slut, og det er tid til at gøre status. Blandt de mange gode forskningsbidrag trækker vi nogle af de mest interessante frem.

Danske forskere bidragede flot til kongressen med en masse interessante resultater, som du kan læse mere om her, men der har også været gang i forskningen hos de danske hæmatologers internationale kollegaer. Et af de opsigtsvækkende resultater på kongressen var blandt andet opdagelsen af, at Pfizers vaccine mod COVID-19 ser ud til at virke dårligt på personer, som er i behandling med CAR T-celleterapi. I studiet indgik 79 patienter, der blev behandlet med enten CAR T-celleterapi eller allogen hæmatopoietisk stamcelletransplantation på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind