Flotte danske bidrag på EHA 2021
Overlæge og klinisk lektor Christian Fynbo Christiansen fra Aarhus Universitet står bag et af de flotte danske bidrag til årets EHA. I studiet har han kortlagt, hvad der karakteriserer patienter med ITP i behandling med romiplostim.

Flotte danske bidrag på EHA 2021 Årets store kongres for European Hematology Association er nået sin ende, og danske forskere har bidraget til kongressen med både fase 3-studier og registerstudier i verdensklasse.

Så er den store kongres for European Hematology Association (EHA) lagt bag os, og det er tid til at gøre status over de danske bidrag til kongressen. Danmark har i år været repræsenteret flot med flere interessante forskningsnyheder. Blandt andet resultater med et fase 3-forsøg med mitapivat som behandling til patienter med den sjældne blodsygdom pyruvatkinase mangel. Resultatet af studiet var ganske overbevisende. Ni ud af de 27 patienter fik reduceret behovet for transfusioner til mindre end det halve. 22...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind