Medicinrådet udsætter afgørelse: Brug for flere input om middel mod alvorlig lungesygdom 
For patienter med den alvorlige lungesygdom alfa-1- antitrypsinmangel, er det bedst at undgå at skulle lave en lungetransplantation som på billedet, derfor håber Jon Torgny Rostrup Wilke, formanden for fagudvalget vedrørende lungeemfysem, at Medicinrådet vil godkende Respreeza som standardbehandling til sygdommen. ArkivfotoFoto: Joachim Rode

Medicinrådet udsætter afgørelse: Brug for flere input om middel mod alvorlig lungesygdom  Gårsdagens medicinrådsmøde mundede ikke ud i en afgørelse om, hvorvidt Respreeza skal være standardbehandling til patienter med alfa-1- antitrypsinmangel. Rådet har brug for yderligere afklaring før, de kan træffe en afgørelse. Til gengæld blev et middel mod CLL godkendt. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind