Filip Krag Knop, professor, overlæge og leder af Center for Klinisk Metabolisk Forskning på Herlev og Gentofte Hospital.

Højdosis oral semaglutid rammer plet i to store studier på ADA Vægttab ved højdosis oral semaglutid er på niveau med Wegovy hos svært overvægtige uden diabetes, og så slår det også blodsukkeret helt ned hos patienter med type 2-diabetes, viser to store studier. Det her kommer til at ændre ved behandlingen af svær overvægt og type 2-diabetes, siger professor og overlæge Filip Krag Knop.

Det er muligt at opnå samme vægttab med daglig højdosis oral semaglutid, som det er med ugentlige injektioner med Wegovy. Det baner vejen for en helt ny behandlingsmulighed, hvor patienter i samråd med deres læge kan beslutte sig for, hvad der egner sig bedst i den givne situation Filip Krag Knop, professor, overlæge og leder af Center for Klinisk Metabolisk Forskning på Herlev og Gentofte Hospital Det er konklusionen på de længeventede resultater fra OASIS 1-studiet, som professor, overlæge og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.