Novo afslutter sidste af seks succesfulde studier med ugentlig insulin
»Det bliver interessant at se, hvordan lægemiddelstyrelser og tilskudsnævn vil prissætte det, at patienter ikke i samme grad skal i kontakt med sundhedssystemet, og hvor meget det er værd, at patienter med diabetes får adgang til en insulin, der kun skal tages ugentligt fremfor dagligt,« siger professor og overlæge Filip Krag Knop.Foto: Joachim Rode

Novo afslutter sidste af seks succesfulde studier med ugentlig insulin Novo Nordisk har offentliggjort hovedresultaterne fra det sidste af ONWARDS-studierne med behandling af patienter med diabetes med ugentlig insulin icodec. Resultaterne er imponerede, siger forsker og peger på, at en bestemt detalje kan være afgørende for prissætningen af den ugentlige insulin rundt om i verden.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind