Fase 2-data med nyt vægttabsmiddel blæste publikum bagover på ADA På andendagen af den årlige kongres for American Diabetes Association blæste data fra forsøg med nye lægemidler til overvægtsbehandling både hat og briller af tilhørerne.

24 pct. vægttab på 48 uger. Det er slående, at forsøgsdeltagere på den højeste dosis af retatrutide tabte næsten en fjerdedel af deres kropsvægt på 11 mdr. I gennemsnit tabte de næsten 30 kilo Ania Jastreboff, forsker, læge og lektor, Yale Obesity Center og Yale Center for Weight Management Så voldsom var effekten af behandling med den højeste dosis af et nyt lægemiddel, retatrutide, til behandling af personer med overvægt. Det viser data, som blev præsenteret på andendagen af årets...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.