De seks vigtigste internationale højdepunkter fra årets EASD kongress i Hamborg, Tyskland.Foto: Cecilie Krabbe

Det store overblik: Her er de internationale højdepunkter fra EASD Den årlige kongres for European Association for the Study of Diabetes er netop slut, og vi tager her et blik på det mest interessante, som forskere fra hele verden havde med til Hamborg. Der var både store studier om behandling af type 1- og type 2-diabetes.

Hvis man interesserer sig fagligt for diabetesforskning, er det nok ikke gået næsen fordi, at der for nyligt i Hamborg blev afholdt den årlige kongres for European Association for the Study of Diabetes (EASD), hvor summen af et internationalt forskningsår blev præsenteret. Dagens Pharma var igen at finde mellem kongresdeltagerne, hvor vi talte om forskning med alt fra ph.d.-studerende og adjunkter til overlæger og professorer. I en række artikler kan du læse om den mest interessante danske forskning, og i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.