»Mit bud er, at forsikringsselskaberne i USA bliver nødt til at dække Wegovy, fordi der er god økonomi i det,« siger Filip Krag Knop.

Novo Nordisk overrasker positivt med banebrydende resultater Resultaterne fra det længe ventede studie SELECT med semaglutid som forebyggende behandling til personer med overvægt og hjerte-kar-sygdom uden diabetes er endelig landet. Resultaterne er fantastiske og kommer 100 pct. til at ændre den medicinske behandling af personer med svær overvægt og hjerte-kar-sygdom, siger overlæge og professor Filip Krag Knop.

Novo Nordisk har sparket døren på vid gab til, at semaglutid kan få udvidet indikationen til mere end blot behandling af type 2-diabetes og svær overvægt. Det skete i går, da resultaterne fra det længe ventede SELECT-studie landede, efter at det har været fem år undervejs.  SELECT-studiet viser, at GLP-1-receptoragonisten semaglutid ikke bare har positiv effekt på blodsukkeret og vægten, men også reducerer risikoen for et kombineret endepunkt bestående af hjerte-kar-relateret død, ikke-fatal apopleksi og ikke-fatal blodprop i hjertet med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.