Her er de EMA-anbefalede lægemidler mod COVID-19 Hver dag kommer der nyt frem om potentielle behandlinger mod smitte med COVID-19. Vi kommer her med et overblik over, hvad der er godkendt af EMA og til hvem.

Selvom vaccinerne igen og igen bliver fremhævet som de mest effektive våben til at få trukket verden ud af den igangværende pandemi, er der stadig brug for behandlinger til folk, som bliver alvorligt syge af COVID-19. Nogle bliver alvorligt syge, fordi virus bryder gennem det forsvar, som vaccinerne giver. Andre bliver alvorligt syge, fordi de ikke kan tåle at blive vaccineret og derfor bliver smittet, mens en helt tredje gruppe bliver alvorligt syge, fordi de af forskellige grunde har valgt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.